REACȚIE – Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: „Îi dau o veste proastă lui Zetea”

0
642
Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș

EUROPARLAMENTARE. Îi dau o veste proastă domnului Gabriel Zetea, care este foarte preocupat de lista PNL pentru alegerile europarlamentare: avem candidați foarte buni, oameni profesioniști care au dovedit că sunt în stare să genereze proiecte bune pentru români. Cu acești candidați vom câștiga alegerile europarlamentare din 26 mai.

 

Pe lista PNL se regăsesc primari care sunt campioni la atragerea de fonduri europene, sunt europarlamentari cu experiență, care au dovedit prin activitatea lor că acționează în interesele românilor și desigur lideri liberali care au conexiuni politice la nivel european și care pot folosi aceste conexiuni în beneficiul României.

 

Cât despre Rareș Bogdan, care a devenit ținta PSD în ultima perioadă, în special a lui Liviu Dragnea, doresc doar atât să-i spun lui Gabriel Zetea: niciun lider PSD nu se bucură în acest moment de încrederea pe care o au românii în Rareș Bogdan. Iar această încredere se bazează pe profesionalism și pe multă muncă.

 

Iar ca o ultimă observație, vreau să-i atrag atenția domnului Zetea că toți candidații noștri la europarlamentare sunt buni cunoscători de limbi străine, se exprimă și citesc cursiv în limba română, nu sunt vorbitori de „dăncileză”, pentru că la PNL noi punem preț pe valoarea oamenilor, nu pe servilism și clientelism, așa cum se obișnuiește la PSD.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here