REACȚIE – Ce au făcut cei din conducerea PSD după ce au fost alungați de la guvernare: s-au distrat la o nuntă în Maramureș

0
1264
Olguța Vasilescu, Rovana Plumb, Viorica Dăncilă, Doina Pană, Eugen Teodorovici

LA CHEF. Niciun secret pentru nimeni, președintele PSD Maramureș și încă al Consiliului Județean, Gabriel Valer Zetea, și-a celebrat căsătoria. Locația a fost la „Casa de Petrecere a Moroșenilor” din Oncești, local rustic care îi aparține primarului-prieten al lui Zetea, Matei Godja, și care este alimentat cu bani publici, marile paranghelii ale autorităților județene fiind organizate acolo.

 

Localul pare a fi sursa principală de inspirație a cântecului „Despre smerenie” al trupei Taxi, ăla cu “Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici”, fiind edificat complet din lemn și având dimensiuni de pagodă supradimensionată (capacitate de peste 1.000 de persoane). Bine, ce-am vrut să vă anunț public? Că pesediștii nici nu par așa supărați cum credeți după ce au fost aruncați pe geamul guvernării, conducerea partidului participând activ la această mare bucurie în famiglia social-democrată.

 

Respectiv, printre invitații la nunta lui Zetea au participat următorii: Viorica Vasilica Dăncilă (Duamna Veo, cum mai e cunoscută în popor – ex-prim-ministru al României), Rovana Plumb (fost ministru al orice în guvernele pesediste, respectiv la Fonduri Europene, la Muncă, Familie și Protecție Socială și la Mediulu și Păduri), Eugen Orlando Teodorovici (fost ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor Publice), Lia Olguța Vasilescu (fostă ministru al Muncii și Justiției Sociale), Adriana Doina Pană (fostă ministru al Apelor și Pădurilor și al Dialogului Social), Ion Marcel Ciolacu (fost ministru Apărării, încă președintele Camerei Deputaților) etc.

 

Numai genii ale administrației mioritice de sorginte pesedistă. Casă de piatră!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here