REACŢIE – Audit şi raport la DGASPC Maramureş, după dezvăluirea Grupului de Investigaţii 2mnews privind cazul premeditat de jaf public

2
1008
Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

MĂSURĂ DE FAŢADĂ. Astăzi, preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, „Îngerul” Gabriel Zetea, i s-a cerut, de consilierul judeţean Călin Bota, să prezinte la următoarea şedinţă a forului un raport privind faptele de corupţie sesizate de articolul de investigaţie „FURTUL UNEI CLĂDIRI – Cazul „Ocnaşii”: în cea mai bugetată instituţie publică, protejaţi instituţional, şefii au facturat în fals reabilitarea unei clădiri şi au împărţit banii” (cazul AICI).

 

Zetea susţine, candid, ca un „Înger” ce e, că a dispus deja un audit şi un raport privitor la caz şi că după, dacă se constată încălcarea legii, se va înainta cazul „organelor competente”. Câtă conştiinţă :)! Trec peste aspectul evidenţei raptului premeditat şi comis de grupul infracţional organizat şi mă concentrez puţin asupra simulacrului propus, prin care se încearcă, de fapt, tragerea de timp, detergentizarea şi alte acţiuni şi activităţi similare desăvârşite de pârghiile politice post-decembriste.

 

Păi, dacă vrea să-şi dovedească buna-credinţă şi nu doar s-o mimeze, Zetea trebuia să se autodenunţe şi să-i denunţe şi pe ceilalţi 29 de colegi ai lui din mandatul trecut care au comis o faptă de natură penală (finanţarea unui obiectiv pe care nu îl au în proprietate), instigaţi de matusalemicul jurist Dumitru Dumuţa care a avizat proiectul de hotărâre ca fiind legal.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

 1. Nici nu va dati seama ce rana mare ati atins.
  Domnule Viski , in acest caz dezvaluit de Dvs. cu mari riscuri fac urmatoarele precizari:
  1. Cine a dat autorizatia de construire fundatiei germane ?
  2.Cine a initiat proiectul de hotarare prin care se cereau bani CJMM pentru reabilitarea casei dupa plecarea fundatiei germane ?
  3.Cine a facut evaluarea lucrarilor pentru stabilirea sumei,aprobata de consilieri,si cine a votat cu ,,da,, dintre cei de atunci ?
  4.Unde este raportul de specialitate care a stat la baza hotararii ,de cine e semnat si daca in el este specificat faptul ca aceasta casa nu e proprietatea CJMM.
  5.Verificati de ce aceasta hotarare CJMM a trecut de avizul juridic al Prefecturii Maramures.
  6.Cum a ajuns pseudolucrarea la OANA SRL ?
  Doar asa veti vedea Grupul Infractional Complet.

 2. matusalemicul jurist – securist Dumitru Dumuţa, omul care a intors si tors scenarii si combinatii, stiutul care a ocupat mai multe functii decat birouri, are o iesire din scena dupa cum merita – deconspirat de presa. sper sa nu se plictiseasca in pensie. poate se va ocupa de propriul caz penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here