RALIUL MARAMUREȘULUI – Accident al ultimului echipaj intrat în concurs, în speciala de la Codru Butesii: pilotul Catană transportat cu elicopterul la spital

0
1368

ACCIDENT. În ultima probă specială a Raliului Maramureșului ediția 2022 (etapă din Campionatul Național de Raliuri), cea din zona Codru Butesii, mașina echipajului format din Petru Cătălin Catană și Arnold Căițanu (ultimul care a luat startul în cadrul raliului), participant la Rally 2, a lovit un cap de pod și a ieșit în decor. Cei doi sportivi au rămas încarcerați.

 

Echipele medicale de intervenție și descarcerare au ajuns rapid la fața locului și au intervenit, extrăgându-i pe cei doi din mașina de concurs (Dacia Logan). Reprezentanții Comisiei Medicale FRAS au precizat că ambii sunt stabili, conștienți și cooperanți, însă pilotul Cătălin Catană a fost transportat cu elicopterul la spital, iar copilotul Arnold Căițanu cu ambulanța, au precizat organizatorii Raliului Maramureșului. Cei doi sunt în afara oricărui pericol, dar li se vor face mai multe investigații, conform protocolului.

 

* Foto generică (accident precedent Cătălin Catană): @Attila Balazs

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here