PROTEST – Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a demisionat din toate funcţiile avute în PSD

2
4649
Vladimir Petruț

REACŢIE. După amploarea luată de reacţiile vehemente a românilor care protestează împotriva ordonanţelor de urgenţă adoptate de Guvernul Grindeanu, din ce în ce mai mulţi social-democraţi se dezic de PSD. Dimineaţă, fostul trezorier al PSD Maramureş, Călin Tuns, a anunţat că a demisionat din partid, iar în urmă cu câteva minute, primarul oraşului Cavnic, social-democratul Vladimir Petruţ, a declarat pentru 2mnews că a demisionat din toate funcţiile pe care le deţinea în partid: vicepreşedinte PSD Maramureş, preşedinte PSD Cavnic şi membru în Biroul Politic Judeţean.

 

„Rămân, de astăzi, un simplu membru al PSD – la această calitate nu am cum să renunţ, pentru că mi-aş pierde funcţia de primar în care nu m-a investit PSD ci cei peste 70% dintre locuitorii oraşului Cavnic. Am demisionat din toate funcţiile politice pe care le deţineam în PSD ca reacţie la modul în care reprezentanţii la vârf ai acestui partid au înţeles să-şi rezolve problemele penale. Modul în care au fost date ordonanţele de urgenţă prin care au fost aduse modificări substanţiale codurilor penale sunt descalificante şi sunt împotriva democraţiei româneşti. Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, în consecinţă, am demisionat din funcţiile pe care le aveam în PSD”, a declarat Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here