PROMO – Mâine dimineaţă, citiţi în exclusivitate pe 2mnews un editorial exploziv despre aventurile nocturne ale lui Gabriel Zetea, cel desemnat de 25 de oameni să conducă judeţul

2
911
Gabriel Zetea

EDITORIAL. Gabriel Valer Zetea, un tânăr politician originar din satul Viile Apei, a fost desemnat pe criterii eminamente politice, de 25 de oameni, să preia funcţia de preşedinte al administraţiei Maramureşului – Consiliului Judeţean.

 

Schimbarea produsă, în scurt timp de la numire, în modul său de acţiune cauzează din ce în ce mai mult dezvoltării judeţului Maramureş. Acest motiv, precum şi ultima sa aventură nocturnă, au stat la baza deciziei 2mnews de a publica, mâine dimineaţă, un editorial care demască adevărata faţă a unui personaj ce trăieşte cu falsa percepţie că e mai mult decât e şi că i se cuvine orice, inclusiv să mintă, să manipuleze, să mistifice adevărul şi, mai grav, să-şi bată joc, iresponsabil, de un judeţ întreg, în acompaniamentul corului său de aplaudaci de partid, continuator al defunctului PCR.

 

Editorialul este semnat de Cătălin Vischi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Cataline – cand vine vorba de principii, tarie de caracter si sange in instalatie – recomandat e sa declini bunele intentii… Bye-bye!

    https://www.youtube.com/watch?v=GGUiln2rL0U&list=PLXb8MO

  2. Felicitari, d-le Vischi!
    Presa, ziaristii „reali”… sunteti speranta cetateanului!
    Puneti din plin reflectoarele pe fatada lor si comportamentul asociat mediocritatii, iar publicul sa afle adevaratul chip…; dispuneti de un larg esantion! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here