PROIECT DE LEGE – Liberalii vor ca alocațiile pentru copii să se indexează anual cu rata inflației

0
183

ALOCAȚII PENTRU COPII. După ce am reușit dublarea alocațiilor pentru copii, în ciuda opoziției PSD și ALDE, PNL susține acum în Parlament un proiect de lege prin care alocațiile se indexează anual cu rata inflației.

 

Colegul meu, deputatul Robert Sighiartău, a depus o inițiativă în acest sens, iar proiectul a ajuns deja la Comisia pentru muncă din Camera Deputaților și avem convingerea că va fi adoptat în sesiunea din toamnă.

 

România este campioană la inflație în Europa, iar acest lucru nu ar trebui să afecteze alocațiile copiilor care oricum nu reușesc să acopere prea mult din cheltuielile necesare creșterii unui copil.

 

E important ca toți parlamentarii să susțină acest proiect care protejează alocațiile copiilor, pentru că sprijinul pentru generațiile viitoare trebuie să fie unul real, nu doar declarativ.

 

Ionel Bogdan, Președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here