PROIECT DE 9 MILIOANE DE LEI – Încep dezvoltările imobiliare și în zona Vasile Lucaciu din Baia Mare: trei blocuri cu magazin, birouri și 32 de apartamente

3
6004

INVESTIȚIE – IMOBILIARE BAIA MARE. După ce retailerul Kaufland a demarat construcția celui de-al 4-lea hipermarket din Baia Mare, pe strada Vasile Lucaciu, un semnal-anticipare pentru viitoarea dezvoltare a zonei, a intrat în faza de pre-execuție proiectul construirii a trei clădiri mixte. Proiectul va fi dezvoltat pe strada Vasile Lucaciu nr. 90, peste drum de Pompieri / ISU Maramureș (localizarea mai exactă: chiar lângă unul dintre magazinele de scule, echipamente, utilaje și unelte Motor Tools, deținute de Vasile Mureșan prin firma Mureverv SRL).

 

Proiectul, care a avansat la faza obținerii acordurilor, autorizațiilor, avizelor, certificatelor necesare demarării efective a construcțiilor (deține deja Certificatul de Urbanism) și a cărui perioadă de implementare este de circa 3 ani, prevede edificarea a trei blocuri (două cu regim de înălțime P+3E retras și unul P+3E), care vor cuprinde un magazin, 5 birouri și 32 de apartamente cu câte două camere. Investiția este estimată la o valoare totală de peste 9 milioane de lei.

 

Primele două clădiri (P+3E retras) sunt similare, fiind proiectate cu o dimensiune de 38 metri x 11 metri și o suprafață desfășurată de 1.485 mp, iar cel de-al treilea imobil (P+3E – 12 apartamente cu două camere) este proiectat cu o dimensiune de 9 metri x 19,5 metri și o suprafață desfășurată de 740 mp. Accesul auto se va face din strada Vasile Lucaciu, urmând să fie amenajate și 45 de locuri de parcare.

 

Terenul vizat de acest proiect este deținut de fondatorii și proprietarii Grădiniței private Maya din Baia Mare, Halász Árpád și Raluca Rodica Terezia Corcalciuc, însă în multe proiecte imobiliare faza de pre-execuție (obținerea documentelor necesare începerii construcțiilor) este demarată de proprietarii terenurilor în baza unor pre-contracte cu dezvoltatori imobiliari, ulterior proiectele fiind transferate acestora cu toate autorizările necesare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

    • Cea mai simplă variantă de a afla acest fapt este să contactați dezvoltatorul (tel 0745065085, conform paginii lor de FB http://www.facebook.com/DoctorHolding).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here