PROGRES – Tânărul maramureșean Alexandru Mărieș, transferat în Liga I din Liga a III-a: drumul de la Fotbal Comuna Recea la CS Universitatea Craiova

0
798

FOTBAL. Alexandru Mărieș (20 de ani) a fost transferat de echipa maramureșeană ACS Fotbal Comuna Recea (retrogradată după numai un sezon din Liga a II-a în Liga a III-a) la CS Universitatea Craiova. Deși cota de transfer a tânărului este de 125.000 de euro (conform Transfermarkt), Mărieș a fost transferat de Recea contra unei sume modice, 5.000 de euro, și procente dintr-un viitor transfer.

 

Mărieș, care a semnat un contract pe 5 ani, a fost transferat, susține Sorin Cârțu, fostul președinte al clubului, la sugestia antrenorului grec al craiovenilor, Marinos Ouzounidis, care vrea să fie acoperit în privința regulii U21 (l-a cooptat în lot și pe Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, care a debutat la doar 16 ani în Liga I).

 

Alexandru Mărieș, jucător cu selecții în naționala U18, a jucat în sezonul trecut în 24 de meciuri (în 17 a fost titular) pentru Fotbal Comuna Recea, pe postul de extremă dreapta, pentru care a înscris 5 goluri în campionat și 1 gol în Cupa României.

 

* Foto: @ ACS Fotbal Comuna Recea

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here