PROGRAMUL PMP – Deputatul Adrian Todoran: Sănătatea și educația rămân prioritățile noastre

0
152
Adrian Todoran

ADVERTORIAL ELECTORAL. Un program în 10 puncte, asta propune Partidul Mișcarea Populară Maramureș pentru următorii patru ani, în debutul campaniei electorale pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului. Pornind de la mesajul „Respect pentru Maramureș, respect pentru maramureșeni”, programul privește în primul rând creșterea nivelului de trai pentru majoritatea românilor, acum, când pandemia a dus la scăderea calității vieții pentru cei mai mulți dintre noi.

 

 

Liderul PMP Adrian Todoran, vicepreședinte al partidului la nivel național, afirmă că prioritățile politice ale formațiunii pe care o reprezintă rămân sănătatea, educația și agricultura. De asemenea, programul PMP vizează și o puternică susținere a mediului economic.

 

 

Cele zece puncte ale programului nostru sunt grupate pe mai multe categorii. În primul rând, ne-am gândit la oameni, la îmbunătățirea condițiilor de trai, la susținerea financiară a celor ce își dezvoltă o afacere, precum și la înlesniri acordate agenților economici ale căror afaceri au fost afectate de pandemia actuală. În al doilea rând, vizăm o reducere a cheltuielilor inutile de la bugetul statului, prin eliminarea unor privilegii financiare de care beneficiază actuala clasă politică. În ceea ce privește principalele domenii pentru care vom lucra la conceperea unor legi venite în sprijinul tuturor românilor sunt sănătatea, învățământul și agricultura.

„Respect pentru Maramureș este mai mult decât un slogan de campanie electorală. Este crezul nostru, al celor din Partidul Mișcarea Populară. Fiecare, cu experiența acumulată în administrația publică locală sau centrală, dar și în alte domenii în care și-a desfășurat activitatea, a venit cu propriul aport pentru definirea priorităților noastre, în următorii patru ani. Patru ani ce se anunță extrem de dificili. Criza economică bate la ușă, iar ravagiile făcute de COVID-19 se intensifică.

 

 

 

Avem proiecte mari, ambițioase, dar realizabile, pentru că experiența echipei Partidului Mișcarea Populară ne îndreptățește să spunem lucrul acesta. Și cred că asta trebuie să simtă fiecare parlamentar atunci când votează o lege. Să fie responsabil față de votul său, iar în acest fel să arate respectul pe care îl are față de Maramureș și față de maramureșeni”, declară deputatul Adrian Todoran, cel care candidează pentru al doilea mandat de parlamentar PMP de Maramureș.

 

 

Cătălin MAN

 

 

* Material comandat de PMP – filiala Maramureș, CUI 11200012ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here