PROGRAMUL COMPLET – Zilele Teatrului Tânăr, eveniment cultural organizat în Baia Mare de Asociația Culturală Artspot

0
191

EVENIMENT – BAIA MARE. În perioada 14-19 aprilie, Asociația Culturală Artspot organizează Zilele Teatrului Tânăr, un eveniment care urmărește să promoveze teatrul și educația prin artă în rândul tinerilor băimăreni. Programul cuprinde workshop-uri, repetiții deschise publicului, o dezbatere dedicată legăturii dintre adolescenți și părinți, două spectacole de teatru.

 

De asemenea, Zilele Teatrului Tânăr facilitează o întâlnire între tinerii din trupele de teatru de liceu din Baia Mare și studenții la actorie (an III, clasa Mihaela Sîrbu și Florin Grigoraș) ai UNATC I. L. Caragiale din București. Aceștia din urmă vor prezenta pentru publicul băimărean, în 19 aprilie, spectacolul Romeo și Julieta de William Shakespeare, regia Mihaela Sîrbu, în sala mare a Teatrului Municipal.

 

Programul Zilelor Teatrului Tânăr:

 

Joi, 14 aprilie: 

• moment artistic al trupei „TheSnooP” la Olimpiada Națională de Chimie.

• spectacolul „Ce scrie pe Semn?” al trupei „Artwist”, ora 19.00, sala studio, Teatrul Municipal Baia Mare (biletele se achiziționează direct de la casieria teatrului).

 

Vineri, 15 aprilie: 

• repetiție deschisă publicului, a trupei „TheSnooP”, orele 09.00 -13.00, la sediul Artspot (înscriere prin mail la [email protected]).

• repetiție deschisă publicului, la spectacolul „Căsătoria”, de N. V. Gogol, ora 18.00, la sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

 

Sâmbătă, 16 aprilie:

• workshop pentru liceeni, cu actorul Dragoș Călin, orele 09.00 – 12.00, la sala Artspot 2 (înscriere prin mail la [email protected]).

• dezbatere cu adolescenți și părinți, pe tema „Podul fragil dintre adolescent și părinte”, intermediată de actorul Dragoș Călin, ora 18.00, ceainăria Reverié-Elixir Maison, rezervări la 0770 944 134.

 

Duminică, 17 aprilie:

• workshop pentru liceeni, cu actorul Andrei Han, orele 09.00 -12.00, la sala Artspot 2 (înscriere prin mail la [email protected]).

 

Luni, 18 aprilie: 

• zi de workshop, condusă de studenții UNATC, cu tinerii din trupele de teatru de liceu băimărene.

 

Marți, 19 aprilie: 

• spectacolul „Romeo și Julieta” de William Shakespeare, regia Mihaela Sîrbu, producție UNATC București, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare (înscriere prin mail la [email protected]).



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here