PROGRAM – Peste 1.200 de copii din clasa pregătitoare din Baia Mare primesc un ghiozdan și rechizite în valoare de 130 de lei

0
350

PRIMUL GHIOZDAN. Municipalitatea Băii Mari va acorda din bugetul orașului fiecărui copil înscris în clasa pregătitoare (clasa 0) într-o unitate de învățământ din municipiul reședință de județ câte un pachet cu rechizite școlare în valoare de 130 de lei (suma conține TVA). Proiectul „Primul meu ghiozdan” este implementat prin Direcția de Asistență Socială.

 

În 2018, pachetele cu rechizite școlare s-au acordat pentru 1.235 de elevi din clasa pregătitoare din Baia Mare. În Baia Mare, proiectul „Primul meu ghiozdan” a început în anul 2015, în fiecare an fiind oferit un ghiozdan cu rechizite unui număr de peste 1.200 de copii, investiția anuală în proiect fiind de sub 30.000 de euro. Pentru comparație, în sărbătoarea orașului (Castanele) se investesc anual peste 600.000 de euro.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here