PROGRAM – Patru spectacole cu intrarea gratuită la Teatrul de Păpuși Baia Mare

0
56

TEATRU DE PĂPUȘI. În acest weekend, în cadrul evenimentului Castane 2018, Teatrul de Păpuși Baia Mare prezintă (la sediul de pe strada Dacia nr. 3 și la Aeroportul Internațional Maramureș) patru spectacole în care intrarea publicului este liberă.

 

Programul începe sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11, când cei mici sunt așteptați să vizioneze “Petrică și lupul”, un spectacol în regia lui Iulian Bulancea, despre o misterioasă poveste imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev cu un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzică frumoasă și umbre captivante, o aventură a copilăriei despre cum să-ți învingi frica (durata spectacolului: 60 minute – fără pauză).

 

Tot sâmbătă, 6 octombrie, cu începere de la ora 16, și duminică, 7 octombrie (tot de la ora 16),  la Aeroportul Internațional Maramureș, cei mici sunt invitați să vizioneze spectacolul „Făt Frumos cel Mofturos și un zmeu întors pe dos”, o poveste cu un Zmeu neobişnuit, sensibil și bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă şi dansează (durata spectacolului: 60 minute – fără pauză).

 

Duminică, 7 octombrie, de la ora 11, la sala Teatrului de Păpuși (strada Dacia nr. 3), copiii sunt așteptați la „Punguța cu doi bani”, un spectacol în regia lui Liviu Steciuc – peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă fiindcă nu făcea ouă (mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului, sau importanţa unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator). Durata spectacolului: 60 de minute, fără pauză.

 

În fine, săptămâna viitoare, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11, în sala Teatrului de Păpuși Baia Mare este prezentat spectacolul „Albă ca Zăpada”, despre o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Spectacolul durează 60 de minute, fără pauză, iar prețul unui bilet este 5 lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ