PROGRAM – Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare va fi modernizat printr-o finanțare privată

0
1670

ECHIPAMENT. Fundaţia înfiinţată de operatorul de telefonie mobilă Vodafone România va finanţa în acest an modernizarea în acest an Centrului de Transfuzie Sanguină din Baia Mare și alte 23 de instituții similare din țară, în continuarea unui proiect asumat și demarat în 2008. În cadrul proiectului „O şansă pentru viaţă”, devenit cel mai mare program de donare de sânge din România și pentru care s-au investit până acum 1 milion de euro, Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare va fi dotat cu echipamente medicale moderne.

 

Renovarea şi dotarea cu echipament medical a centrelor de transfuzie sanguină a demarat în 2014, în ultimii trei ani 18 centre beneficiind de acest program. În acest an, cei de la Fundația Vodafone România și-au propus să încheie programul de modernizare a tuturor centrelor de transfuzie sanguină din țară. Peste 620.000 de donatori de sânge şi pacienţi au beneficiat până acum de schimbările produse în centrele de transfuzie sanguină în urma renovării şi dotării lor cu echipament medical corespunzător.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here