PROGNOZĂ – Vremea se încălzeşte în Maramureş, temperaturi de până la 10 grade Celsius

0
592
Mașină într-o parcare din Baia Mare, ianuarie 2017

METEO. În Maramureș, în prima săptămână a lunii, până pe 4-5 februarie, temperaturile din cursul zilei vor prezenta creștere de până la 9-10 grade  Celsius, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie. Noapte, temperaturile minimele se vor încadra între 0 şi 1 grad Celsius.

 

Răcirea vremii va avea loc, din nou, în cea de-a doua săptămână a lunii februarie, regimul termic prognozat fiind apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului. Între 7 și 12 februarie, temperaturi maxime prognozate sunt de 6 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și -2 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații, în general slabe cantitativ, va fi mai mare pe 2 și 3 februarie, precum și în intervalul 5-10 februarie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here