PROGNOZĂ – Vremea se încălzeşte în Maramureş, temperaturi de până la 10 grade Celsius

0
79
Mașină într-o parcare din Baia Mare, ianuarie 2017

METEO. În Maramureș, în prima săptămână a lunii, până pe 4-5 februarie, temperaturile din cursul zilei vor prezenta creștere de până la 9-10 grade  Celsius, conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie. Noapte, temperaturile minimele se vor încadra între 0 şi 1 grad Celsius.

 

Răcirea vremii va avea loc, din nou, în cea de-a doua săptămână a lunii februarie, regimul termic prognozat fiind apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului. Între 7 și 12 februarie, temperaturi maxime prognozate sunt de 6 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și -2 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații, în general slabe cantitativ, va fi mai mare pe 2 și 3 februarie, precum și în intervalul 5-10 februarie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ