PROGNOZĂ – Vremea în Maramureș în prima zi de Paște

0
214

METEO. În Maramureș, prognoza meteorologică indică pentru duminică, 16 aprilie 2023, o încălzire ușoară a vremii față de ziua precedentă, cu termperaturi maxime care se vor încadra între 16 și 22 de grade Celsius și cu minime termice de 5-9 grade Celsius.

 

Dimineața, izolat și în zonele joase, vor fi condiții de ceață, iar în zona montană sunt prognozate înnorări și ploi izolate, de slabă intensitate. În zona montană se vor semnala intensificări ale vântului, iar în cursul nopții cerul va fi noros și local se vor semnala ploi cu character de aversă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here