PROGNOZĂ – Răcire ușoară a vremii și precipitații, în Maramureș

0
140

METEO. În cea mai recentă prognoză a Autorității Naționale de Meteorologie, specialiștii anunţă o răcire uşoară vremii şi precipitaţii, însă spre sfârşitul săptămânii viitoare, vremea va reîncepe să se încălzească.

 

Astfel, după data de 15 aprilie, în Maramureș este anticipată o răcire a vremii, ce va apropia regimul termic diurn de norme multianuale ale perioadei, respectiv, 16-18 grade Celsius, iar minimele termice vor oscila între 6 şi 8 grade Celsius, cu valori mai  coborâte după 19 aprilie, când sunt estimate minime termice în jur de 4 grade Celsius. Vor fi posibile ploi în fiecare zi, dar cu o probabilitate mai ridicată în perioada 16-18 aprilie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here