PROGNOZĂ – Răcire ușoară a vremii și precipitații, în Maramureș

0
65

METEO. În cea mai recentă prognoză a Autorității Naționale de Meteorologie, specialiștii anunţă o răcire uşoară vremii şi precipitaţii, însă spre sfârşitul săptămânii viitoare, vremea va reîncepe să se încălzească.

 

Astfel, după data de 15 aprilie, în Maramureș este anticipată o răcire a vremii, ce va apropia regimul termic diurn de norme multianuale ale perioadei, respectiv, 16-18 grade Celsius, iar minimele termice vor oscila între 6 şi 8 grade Celsius, cu valori mai  coborâte după 19 aprilie, când sunt estimate minime termice în jur de 4 grade Celsius. Vor fi posibile ploi în fiecare zi, dar cu o probabilitate mai ridicată în perioada 16-18 aprilie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ