PROGNOZĂ METEO – Cum va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni

0
394

VREMEA ÎN MARAMUREȘ. În următoarele două săptămâni (perioada 5-18 iulie 2021), specialiștii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au prognozat un regim termic oscilant în județul Maramureș, cu zile caniculare ce vor alterna cu perioade de instabilitate atmosferică, în care se vor semnala averse şi descărcări electrice.

 

Până spre sfârşitul primei săptămâni de prognoză (9 iulie), în Maramureş valorile termice din timpul zilei vor fi în creştere, vremea fiind călduroasă, cu o medie a maximelor situată în jurul a 33 de grade Celsius și cu minime termice în jurul a 18 grade Celsius.

 

După 9 iulie, temperaturile maxime vor scădea, cu o accentuare după data de 13 iulie, media termică fiind în jurul valorii de 29 de grade Celsius. Până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, se vor consemna variaţii uşoare ale valorilor nocturne, media acestora va fi în general de 16-17 grade Celsius. De asemenea, în această a doua săptămână de prognoză meteorologică, după 13 iulie, există o probabilitate ridicată de averse torenţiale şi cantităţi importante de apă, a precizat ANM.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here