PROGNOZĂ – În Maramureş, vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 14 grade Celsius, iar de duminică reîncep ploile

0
173
Baia Mare - Centrul Vechi (sursa foto: wikimedia commons)

METEO. Conform specialiştilor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), prognoza valabilă pentru perioada 13-26 martie 2017 indică în Maramureş temperaturi diurne de 9-10 grade Celsius, la valorile medii ale regiunii.

 

Noaptea, în perioada 13-16 martie, temperaturile coboară, fiind estimate între -1 și 1 grad Celsius. Începând din 22 martie, în Maramureş se prognozează o uşoară încălzire a vremii ceea ce va determina creşterea mediilor termice spre 14 grade Celsius – temperaturile nocturne sunt estimate la minimum 4 grade Celsius.

 

În perioada 24-26 martie, valorile termice vor scădea cu până la 3 grade Celsius, în judeţ înregistrându-se temperaturi medii diurne de 11 grade Celsius, minimele fiind prognozate la 1 grad Celsius. În intervalul 19-25 martie, pe arii extinse din Maramureş se vor înregistra precipitații în fiecare zi a perioadei, cele mai ploioase zile fiind 19 şi 22 martie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here