PROGNOZĂ – În Maramureş, vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 14 grade Celsius, iar de duminică reîncep ploile

0
93
Baia Mare - Centrul Vechi (sursa foto: wikimedia commons)

METEO. Conform specialiştilor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), prognoza valabilă pentru perioada 13-26 martie 2017 indică în Maramureş temperaturi diurne de 9-10 grade Celsius, la valorile medii ale regiunii.

 

Noaptea, în perioada 13-16 martie, temperaturile coboară, fiind estimate între -1 și 1 grad Celsius. Începând din 22 martie, în Maramureş se prognozează o uşoară încălzire a vremii ceea ce va determina creşterea mediilor termice spre 14 grade Celsius – temperaturile nocturne sunt estimate la minimum 4 grade Celsius.

 

În perioada 24-26 martie, valorile termice vor scădea cu până la 3 grade Celsius, în judeţ înregistrându-se temperaturi medii diurne de 11 grade Celsius, minimele fiind prognozate la 1 grad Celsius. În intervalul 19-25 martie, pe arii extinse din Maramureş se vor înregistra precipitații în fiecare zi a perioadei, cele mai ploioase zile fiind 19 şi 22 martie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ