PROGNOZĂ – În Maramureș, vreme frumoasă, cu 19 grade Celsius de Sărbătorile Pascale

0
162

METEO. Vremea va prezenta uşoare variaţii termice pe durata următoarelor două săptămâni, iar mediile maxime regionale se vor situa, în general, între 17 şi 22 de grade Celsius, conform prognozei de specialitate a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă până în 15 aprilie. De asemenea, meteorologii prognozează că în această perioadă ploile vor fi slabe cantitativ şi de scurtă durată.

 

Până în 5 aprilie, vremea se va încălzi în Maramureş, media temperaturilor din timpul zilei situându-se în jurul valorii de 20 de grade Celsius. În 6 aprilie, însă, temperaturile vor scădea cu aproximativ 4 grade Celsius, urmând să crească din nou, treptat, până în 9 aprilie valorile termice diurne atingând 19 grade Celsius.

 

Variaţii mai mari ale temperaturilor minime, înregistrate în timpul nopților și dimineților, vor fi în această prima săptămână de prognoză, cea mai ridicată minimă termică înregistrându-se în 6 aprilie, când temperatura aerului va urca până la 7 grade Celsius.

 

După 9 aprilie, media maximelor termice se va menţine la 16-17 grade Celsius. În această a doua săptămână de prognoză nu vor mai fi variaţii termice atât de mari, iar media minimelor va fi apropiată de 4-5 grade Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here