PROGNOZĂ – În Maramureş, temperaturi de până la 11 grade Celsius până vineri, apoi vremea se răceşte din nou

0
166
Început de martie

VREMEA. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au anunţat că, în intervalul 21-24 februarie, în Maramureș va avea loc un proces de încălzire a vremii, temperaturile maxime vor fi, în medie, de 8-11 grade Celsius, iar cele minime între 3 și 6 grade Celsius.

 

Scăderea de temperatură ce va debuta în 25 februarie va fi semnificativă, situând valorile diurne în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii februarie (cu 4-6 grade Celsius) și între -6 și -3 grade Celsius, noaptea.

 

Pentru primele zile din martie sunt estimate temperaturi în creștere ușoară și treptată, mai ales la valorile din timpul zilei. Pe parcursul primei săptămâni de prognoză precipitațiile vor fi frecvente și local însemnate cantitativ, mai ales ninsori în 21 și 25 februarie și mixte în celelalte zile. Pentru cea de-a doua săptămână probabilitatea pentru precipitații se va diminua, au anunţat specialiştii ANM.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here