PROGNOZĂ – De mâine, în Maramureş, trei zile de vreme frumoasă, cu temperaturi de 19 grade Celsius

0
170
Maramureș (foto: Dan Daniel - „Piața Agricolă”)

METEO. În Maramureș, între 22 și 24 martie vremea se va încălzi şi va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu o medie a temperaturilor maxime în jurul a 19 grade Celsius. Din păcate, după trei zile de căldură, urmează din nou un val de aer rece.

 

Prognoza Administrației Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 20 martie – 2 aprilie 2017, consemnează că în acest weekend vremea se va răci cu aproximativ 5 grade, iar apoi temperaturile vor rămâne relativ constante, cu medii cuprinse între 14 şi 15 grade Celsius.

 

Regimul termic nocturn va avea o evoluţie similară, media temperaturilor minime variind cu 2-5 grade Celsius faţă de temperaturile diurne. variații, în general, între două și 5 grade. Temporar vor fi condiţii de ploaie aproape în fiecare zi.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ