PROGNOZĂ – Cum va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni: maxime de 11 grade Celsius, variații de temperatură și ploi

0
800

VREMEA ÎN MARAMUREȘ. Specialiștii Administrației Naționale de Metorologie au anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (9-18 martie 2021). Conform acesteia, temperaturile se vor încadra în normalul acestei perioade (ceva mai coborâte miercuri, 10 martie, dar apoi vremea se încălzește), săptămâna viitoare fiind prognozate variații termice și ploi semnificative (14-18 martie).

 

În Maramureș până spre sfârșitul acestei săptămâni, se vor înregistra temperaturi maxime specifice perioadei, cu medii în cursul zilei de 5-8 grade Celsius (cel mai rece va fi în 9 și 10 martie), însă în cursul nopților vor fi temperaturi negative, cu o medie a minimelor de la -5 la -3 grade Celsius.

 

Spre sfârșitul acestei săptămâni vremea se va încălzi, iar temperatura aerului va ajunge în cursul zilei la medii de 9-11 grade Celsius, iar noaptea minimele vor coborî până la 0-2 grade Celsius. Începând din 11-12 martie sunt posibile precipitații mixte, la început slabe cantitativ, iar apoi mai însemnate. Spre finalul săptămânii viitoare vor fi variaţii termice de la o zi la alta, dar regimul termic se va menține apropiat de cel normal pentru această perioadă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here