PROGNOZĂ – Cum va fi vremea de Crăciun în Maramureș: află de când încep ninsorile

0
2867

METEO. Specialiștii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au făcut publice estimările până în 26 decembrie 2021, acestea indicând că în următoarele două săptămâni valorile termice medii se vor încadra în limite normale pentru a doua jumătate a lunii decembrie.

 

În Maramureş, până vineri, 17 decembrie, media temperaturilor din timpul zilei se vor situa în jurul a 2 grade Celsius, iar temperaturile nocturne vor oscila între -3 grade Celsius și 0 grade Celsius. De asemenea, după 16 decembrie, în județ creşte probabilitatea pentru precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

 

De sâmbătă, 18 decembrie, și până a doua zi de Crăciun temperatura aerului va scădea treptat în timpul zilei spre o medie în jurul a -2 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra temperaturi medii cuprinse între -8 grade Celsius și -7 grade Celsius.

 

La munte, în această săptămână media temperaturilor maxime va atinge în timpul zilei valori de la -4 grade Celsius la -2 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra valori termice în jurul a -7 grade Celsius. În săptămâna Crăciunului, temperaturile diurne vor scădea spre -8 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra valori de până la -13 grade Celsius. Probabilitatea de ninsoare, mai mare în intervalul 16-19 decembrie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here