PROGNOZĂ 2 SĂPTĂMÂNI – În Maramureş, maxime termice de până la 17 grade Celsius în Săptămâna Mare

0
172

VREMEA. Administraţia Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o prognoză valabilă pentru perioada 10-23 aprilie 2017. Conform acesteia, vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, cu intervale în care valorile termice vor fi încadrate în normele climatologice ale perioadei, dar și cu zile în care valorile termice vor scădea semnificativ şi vor fi precipitații importante cantitativ, mai ales în data de 11 aprilie, precum și după 15 aprilie.

 

În Maramureș, prima săptămână va debuta cu o vreme mai caldă decât în mod normal la această dată, media maximelor termice urmând să atingă 18 grade Celsius. În zilele de 11 şi 12 aprilie, temperaturile vor scădea treptat cu aproximativ 6 grade Celsius, apoi se va încălzi, astfel că în data de 16 aprilie media maximelor va fi de 16-17 grade.

 

Media temperaturilor minime va oscila între 1 grad și 4 grade Celsius. Specialiştii în meteorologie subliniază faptul că vor fi condiții de averse aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse şi mai intense marți, 11 aprilie, şi din nou după data de 15 aprilie.

 

La începutul celei de-a doua săptămâni, vremea se va răcori uşor în Maramureş, apoi valorile termice vor fi din nou în creştere, mai accentuată la finalul intervalului de prognoză, atunci când se vor înregistra, în medie, 22 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în această perioadă, între 4 şi 6 grade Celsius.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here