PROCEDURĂ – Echipele de handbal și fotbal ale clubului Minaur Baia Mare își cumpără echipament: licitație de 58.000 de euro

0
433

LICITAȚIE. Clubul Sportiv Minaur Baia Mare achiziționează echipamente de pentru toate cele trei echipe (de handbal feminin, handbal masculin și fotbal). Clubul de drept public, care aparține Primăriei Baia Mare, a lansat, prin procedură simplificată, o licitație de achiziție de echipament sportiv pentru antrenamente și de joc (de prezentare).

 

Criteriul de achiziție va fi “Prețul cel mai scăzut”, iar ofertele se pot depune până în 15 iunie, clubul municipalității estimând că va plăti pentru echipamentele necesare celor trei echipe suma totală de 282.660 de lei (echivalentul a 58.280 de euro).

 

Ofertanții trebuie să trimită și mostre de echipament (de același brand pentru toate trei echipele), acestea urmând să fie înapoiate firmelor care nu vor fi desemnate câștigătoare.

 

Până acum, echipele de handbal și de fotbal au avut echipament produs sub brandului danez Hummel (livrat prin firma Merasport, distribuitor Hummel în România, a soților Maria și Răzvan Pop, ultimul fost component al Minaur).

 

* Foto: CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here