PROBLEME ÎN PARADIS – Anchetă DNA într-o instituţie publică din Maramureş #laDNAîninteresdeserviciu

0
1175
sursa foto: mediafax.ro

PROMO. Îngerul a strigat. Mă scuzaţi, Îngerul a plecat. În Sharm el-Sheikh. Coral Beach. Sau altundeva, oricum, ceva cu beach sau bitch, nu ştiu exact pentru că, telefonic, pronunţia e similară. Deci: Îngerul – pentru cei doi care încă nu ştiu, ceea ce nu-i o dramă – e Gabriel. Şi Zetea. Şi preşedinte. Deocamdată „doar” al PSD Maramureş şi al Consiliului Judeţean. În consecinţă, şeful judeţului e plecat în Egipt. Judeţul nu e plecat nicăieri, e aici, cel puţin asta credem noi, ăştia care ne uităm chiar acum la el.

 

Dar în timp ce Zetea e-n Egipt – bronz primăvăratic în „interes de serviciu”, evident -, împreună cu tartorii lideri de partide din CJ (ca să n-aibă contestatari pentru noua excursie „publică” în grup, bugetată instituţional), într-o instituţie din subordine s-a dat startul la anchetat corupţi. Astăzi, peste 2 ore, la 17.30, 2mnews vă oferă detalii despre cine, de ce, de către cine, pentru cât şi alte dileme asemănătoare. O poveste adevărată despre alţii care s-au visat intangibili şi care le-au dat „la toţi”, dar nu i-au îndestulat pe toţi. Era să scriu „pe hoţi”. La El Mahalla El Kubra cerul e senin.

 

Bonus: dialogurile cu un „martor” DNA şi cu un „neştiutor”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here