PRIORITĂȚI – USR PLUS Sighetu Marmației: Sighetenii vor educație de calitate, nu toalete publice la prețuri umflate!

0
322

REACȚIE. În loc să aloce bani pentru modernizarea Grădiniței nr. 8, Primăria Sighetu Marmației investește în toalete publice. Decizia Primăriei Sighetu Marmației de a investi peste 300.000 de lei în construcția unei toalete publice a făcut deja înconjurul județului și a stârnit numeroase glume.

 

Situația nu este una amuzantă pentru părinții celor 200 de copii înscriși la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 din Sighet, instituție care nu a reușit să obțină autorizațiile necesare pentru anul școlar 2021-2021 din cauza lipsei de fonduri pentru efectuarea unor lucrări în regim de urgență. În mod normal, banii destinați lucrărilor de reabilitare de la Grădinița nr. 8 erau incluși într-un proiect finanțat prin Programul PNDL 2017-2022. Deocamdată, acest program este oprit.

 

Conducerea grădiniței a apelat la Primăria Sighetu Marmației pentru a obține suma de 130.000 de lei. Din păcate pentru cei 200 de copii înscriși la grădinița cu program prelungit, conducerea primăriei a decis să suplimenteze bugetul toaletei publice cu peste 100.000 de lei în loc să direcționeze această sumă către o instituție vitală în formarea viitorilor cetățeni ai municipiului Sighetu Marmației.

 

Din câte ne amintim, domnule primar Vasile Moldovan, sighetenii au cerut, la alegerile din septembrie 2020, locuri de muncă și educație de calitate, nu toalete publice cu prețuri umflate!

 

Pe această cale, USR PLUS Sighetu Marmației face apel la primarul Vasile Moldovan să găsească o soluție de finanțare pentru cei 200 de copii sigheteni care merită să înceapă școala în condiții demne de o țară membră a Uniunii Europene.

 

USR PLUS Sighetu Marmației



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here