PRIMĂVARĂ CU ZĂPADĂ – La final de aprilie, în Maramureș ninge în Pasul Prislop: drumarii au reactivat activitățile de iarnă

0
314

VREME RECE. Miercuri, 26 aprilie 2023, ninge în Pasul Prislop din Maramureș, pe DN18, iar angajații Secției de Drumuri Naționale acționează cu un UNIMOG și răspândesc material antiderapant. Și pe Pasul Gutâi se semnalează carosabil umed și ceață densă, care a generat o vizibilitate redusă pentru participanții la trafic.

 

Conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prognoza meteorologică indică în județ o vreme răcoroasă atipică acestei perioade. În Maramureș, cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei și local, îndeosebi în zona montană, se vor semnala ploi, iar în zona montană înaltă acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

 

Vântul va prezenta intensificări locale în cursul zilei, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 15 grade Celsius, iar minimele termice vor coborî până la -1 grad Celsius. Izolat, în depresiuni, se va produce brumă.

 

* Foto: @CJSU Maramureș

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here