PRIMĂRIE EXECUTATĂ – Drusal a început executarea facturilor neplătite de Primăria Baia Mare: astăzi a luat 1 milion de lei din conturile municipalității

3
8829

EXCLUSIV 2MNEWS. Gradul de acuratețe al informației prezentate în această scriere este de 100%, similar cu al unei informații oficiale care provine dintr-o sursă sinceră/onestă/implicată direct/informată. Marți, 11 ianuarie 2022, ziua cu trei ceasurile rele, zice poporul. Și pentru Primăria Baia Mare, controlată de edilul Cătălin Cherecheș, au fost trei ceasuri rele…

 

Operatorul de salubritate Drusal SA a executat astăzi circa 1 milion de lei (pentru statisticieni: 973.000 lei) din conturile Primăriei Baia Mare. Suma este aferentă celor două facturi pe luna iunie 2021 privind operarea serviciului de salubritate stradală.

 

Surse informate și implicate au precizat pentru 2mnews că, deocamdată, Drusal are decizii de executare pentru 11 facturi aferente salubrității stradale, pe care nu le-a executat până acum, sperând într-un dialog onest și o eșalonare care să fie și respectată de executivul Primăriei (eșalonări au mai fost până acum, dar înțelegerile convenite au fost respectate scurte perioade de timp, iar datoriile au continuat să se cumuleze).

 

În decembrie 2021, firma Drusal a devoalat că datoriile municipalității Baia Mare, controlată de primarul Cătălin Cherecheș, au ajuns la 26,5 milioane de lei (13 milioane de lei pentru salubritatea menajeră, 9 milioane de lei pentru salubritatea stradală și 4,5 milioane de lei arierate – sume câștigate definitiv în instanță).

 

* În foto: Cătălin Cherecheș, primar & Mircea Apan, director general Drusal

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Să le plătească plătească. Au avut de unde săi execute deoarece au ridicat prețul de la 6 roni pe luna când plăteam la Drusal, anul trecut lau făcut 7 roni iar de anul acesta lau dublat adică 14 roni pe luna. Când plăteam doar 3 roni pe luna deoarece sunt plecat din tara vin acasă odată pe an!!! De ce să plătesc să aibă de unde fura??? Hoție pe față!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here