PREZIDENȚIALE 2019 – Mihai Felician Cerneștean (secretar general PNL Maramureș): „Am votat pentru o Românie normală pentru toți cetățenii”

0
341

ADVERTORIAL POLITIC. Secretarul general al PNL Maramureș, Mihai Felician Cerneștean, a declarat că s-a prezentat la vot cu gândul la o țară normală, în care toți oamenii să se simtă în siguranță.

 

 

„Această zi nu este o zi a politicii, este o zi a cetățenilor României, pentru că împreună vom face ceea ce trebuie făcut. Doar împreună putem reda fața României pe care o așteaptă atâta lume. Nu există români în interiorul țării și români în exteriorul țării, suntem toți români, suntem fii acestei țări mari, mărețe, frumoase”, a declarat Mihai Felician Cerneștean.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here