PREZENTARE – Totul despre candidaţi: cum arată şi cine sunt cei doi aspiranţi la funcţia de primar al oraşului Ulmeni

3
1506
Cornelia Luca (PSD) și Lucian Morar (PMP) - cei doi candidați pentru postul de primar al orașului Ulmeni

CANDIDAŢI. Doar doi candidaţi s-au înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar al oraşului Ulmeni – în ultima zi a depunerii candidaturilor, candidaţii PNL şi ALDE (Ionel Covaciu, respectiv Dacian Olimpiu Sas, ambii consilieri locali) şi-au anunţat retragerile din campania electorală parţială (fiecare dintre cei doi anunţându-şi susţinerea pentru candidatul social-democrat, în baza unor „protocoale personale”), astfel că doar PMP şi PSD şi-au înscris candidaţi pentru scrutinul din 11 iunie.

 

PSD a nominalizat-o candidat pe Cornelia Luca. Aceasta a mai candidat pentru funcţia de primar în Ulmeni în 2008 (a pierdut la 47 de voturi) şi 2012 (ultima dată din partea USL, cumulând 27% din voturile exprimate – au fost doar doi candidaţi atunci, Luca şi Morar, ultimul candidând pentru UNPR şi cumulând 73% din voturi). Lucrează la Finanţe şi este soţia primarului din Sălsig, Florian Lucian Luca.

 

PMP l-a înscris în cursă pe preşedintele filialei judeţene, care este şi primarul ales la ultimul scrutin, Lucian Morar, cel care a depus jurământul de primar, apoi a renunţat în 2016 la mandat pentru a deveni consilier judeţean şi apoi vicepreşedinte al forului administrativ al Maramureşului. Morar este câştigătorul ultimelor trei scrutinuri electorale din Ulmeni, devenind primar în 2008, 2012 şi 2016.

 

Numărul alegătorilor înscrişi pe listele electorale de la Ulmeni: 5.735, conform listei Autorităţii Electorale Permanente valabilă la 10 aprilie 2017.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Fara Lucian Morar,Ulmeniul era dor cu nume.Succes Lucian.A fost greu in 2008 cand candidatul PSD,candida din partea PNL cu Cristian Anghel in spate,acum succesul este clar.

  2. Doamna city manager,Gina Calauz, ii ia la rost pe toti cei care dau like la pagina doamnei Luca Cornelia,ii ameninta, le spune ca Lucian Morar i-a ajutat si ca ii va ajuta, merge pe la casele batranilor din Tohat , ii ameninta si pune presiune pe ei.Cam asta fac sustinatorii lui Morar,echipa lui de campanie.Nu a venit cu niste proiecte pe care vrea sa le implementeze, deoarece nu este capabil….podul peste raul Somes nu este meritul sau, mai ales ca dupa ce PSD-ul a dat fondurile pentru construirea lui, s-a gasit Morar sa faca plati fara temei legal, cu ajutorul consiliului local.Toti oamenii s-au saturat de podu asta si de minciunile lui Morar.Daca vreti sa vedeti adevaruri ….uitati-va pe Raportul Curtii de Conturi…..acolo sunt adevaratele proiecte ale lui Morar.
    Ulmeniul vrea o schimbare!S-a saturat de neocumunistul Lucian Morar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here