PREVIZIBIL – Pesedistul Alexandru Cosma a fost eliberat din funcția de subprefect de Maramureș

0
2324
Alexandru Cosma

ELIBERAT DIN FUNCȚIE. Pesedistul Alexandru Cosma (63 de ani) a fost eliberat în această seară, prin Hotărâre de Guvern, din funcția de subprefect de Maramureș. Postul de subprefect a rămas, deocamdată, vacant.

 

În 27 iulie 2017, Cosma a fost detașat în funcția de subprefect, cu caracter temporar, din funcția de director executiv al executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş (post pe care îl ocupa din 2014, tot pe linie politică, evident). Numirea sa a fost surprinzătoare și pentru pesediștii din județ, până când aceștia au aflat că în locul lui Cosma la timona APM Maramureș a fost instalat… tânărul consilier Daniel Nicula, actualul cumnat al șefului PSD Maramureș și președinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea (sigur, acesta a fost înlocuit, de la centru, la scurt timp).

 

În urmă cu 2 ani și jumătate, Cosma (care a mai fost subprefect în perioada 2009-2010) l-a înlocuit în funcția de subprefect pe Gavriş Ardelean (venit din postură de secretar al orașului Dragomirești, în echipă cu Sebastian Mihai Lupuţ, “transferat” de la Direcția Județeană a Finanțelor Publice). Împreună cu Cosma, la șefia Instituției Prefectului Maramureș a fost numit vicepreședintele PSD Sighetu Marmației, avocatul Vasile Moldovan (eliberat din funcție ceva mnai repede, în 11 decembrie 2019).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here