PREVIZIBIL – Minaur a zdrobit U. Cluj, la Baia Mare, cu o diferență de 15 goluri, și vizează recâștigarea locului 4 în Liga națională

0
206

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Joi, 3 martie 2022, în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii naționale de handbal masculin, Minaur Baia Mare a învins, cu 41-26 (20-12), U Cluj-Napoca. Meciul, arbitrat de cuplul prahovean Claudiu Ghesoiu & Ionuț Tița, a opus formațiile de pe locul 5 (Minaur) vs. locul 13 (penultimul, U. Cluj).

 

Minaur, pornită din postura de favorită (cu 5 meciuri câștigate din ultimele 5 întâlniri directe – în tur, băimărenii s-au impus cu 22-34 la Cluj-Napoca), și-a respectat statutul și a câștigat categoric un meci care o apropie la 1 punct de locul 4 în Ligă (ocupat acum de HC Dobrogea Sud, echipă care are un meci mai mult disputat față de Minaur).

 

Oaspeții au reușit să mențină echilibrul (ba chiar să conducă la o diferență minimă) până în min. 19 (9-9), după care Minaur s-a distanțat printr-o consecutivă de 6 goluri și problema învingătoarei nu se mai punea din min. 25 (de fapt, nu s-a pus niciodată).

 

Pentru Minaur au înscris Bera (8 goluri), Csepreghi, Căbuț și Vujiovic (câte 6 goluri), Sabou (4 goluri), Vujic (3 goluri), Da Silva Mollino, Buguleț și Nagy (câte 2 goluri), Cip și Bușecan (câte 1 gol). De la oaspeți s-au remarcat Hossu (10 goluri) și Coman (7 goluri).

 

Aceasta a fost cea de-a 5-a victorie consecutivă obținută în campionat de Minaur, echipă care, practic, a câștigat toate meciurile din Ligă disputate în 2022 (ultima înfrângere, 30-26, datează din 17 decembrie 2021, la AHC Potaissa Turda). Meciul din etapa a 22-a este programat în 27 martie, la Timișoara, cu SCM Politehnica.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here