PREVIZIBIL – Minaur a pierdut la București cel de-al doilea meci al sezonului, cu vicecampioana Rapid

0
104

LIGA I – HANDBAL FEMININ. Sâmbătă, 2 septembrie 2023, în Sala Rapid din București, în meci contând pentru etapa a 2-a a Ligii I la handbal feminin, Rapid București a câștigat, cu 29-22 (12-9), partida cu Minaur Baia Mare. Meciul, arbitrat de cuplul Marian Adrian Drăghici & Ionuț Victor Drăguț din Adjud (jud. Vrancea), s-a încheiat cu un rezultat previzibil, după o primă repriză echilibrată, în care vicecampioanele au s-au impus în special în urma unui început mai bun în repriza secundă și a plusului de experiență care le-a permis să păstreze până la final diferența creată atunci.

 

Pentru Minaur (antrenor Andrei Popescu), au marcat Vujovic, Tănasie, Pavlovic și Spugnini Santome (câte 4 goluri), Popescu (2 goluri), Gomes da Costa, Lundback, Borș și Mițicuș (câte 1 gol) – portarul Amra Pandzic a adunat pe parcursul meciului 8 parade salvatoare. De la Rapid (antrenor Kim Rasmussen) s-au remarcat portarul Ciucă (cu 7 parade salvatoare), Grozav (7 goluri), Badea și Ostase (câte 4 goluri).

 

În etapa viitoare, Minaur va juca în 9 septembrie, la Baia Mare, cu nou-promovata Corona Brașov.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here