PREVIZIBIL – Maramureșeanul Florin Nicolae Creț a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

1
1571
Florin Creț

DECIZIE POLITICĂ. Maramureșeanul Florin Nicolae Creț (43 de ani) a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), decizia semnată de premierul Florin Cîţu fiind publicată, marţi seară, în Monitorul Oficial.

 

Creț, fost consilier local în Consiliul Local Baia Mare în perioada 2017-2020 și fost director general al cotidianului Glasul Maramureșului, a fost propulsat politic în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării de PMP (este prim-vicepreședinte al PMP Baia Mare), în 11 decembrie 2019, în perioada în care partidul din care face parte a prins “o conjunctură politică favorabilă”, după cum a afirmat Creț (adică a fost recompensat de PNL cu mai multe funcții în aparatul de stat pentru că au acceptat alianța care a condus la debarcarea PSD de la conducerea țării).

 

La finalul anului trecut, Creț afirma într-un advertorial electoral (a candidat pentru un post în Parlament) că a canalizat spre administrațiile din Maramureș finanțarea (prin MDLPA) unor proiecte care totalizau 150 de milioane de euro.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Principalul martor in dosarul lui Chereches….cu mita la primarie. Doar la el au ajuns o parte din banii marcati…el era in biroul lui Chereches….dar…dar oare l-a intrebat cineva ceva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here