PREVIZIBIL II – Aşa cum 2mnews a anunţat în urmă cu 14 zile, Marinel Petreuş este câştigătorul concursului pentru funcţia de manager la Şcoala Populară de Artă

1
513
Marinel Petreuș

LOGIC. Ştiu, o să spuneţi că trebuie să jucăm la loterie. N-am câştiga, pentru că acolo e o chestiune de şansă. Nu suntem norocoşi, ci suntem informaţi (cu o rată de 100% până acum), iar cei din conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş sunt previzibili.

 

Să spună alte „organe” ale statului dacă e ciudat să vă anunţăm chiar aşa, cu două săptămâni înainte de desfăşurarea concursurilor organizate în instituţiile din subordinea CJ Maramureş, cine câştigă respectivele… hai să le zicem concursuri.

 

După ce am anunţat câştigătorul concursului de manager la Muzeul de Etnografie cu 11 zile înainte de desfăşurarea probelor (sub titlul „Alt concurs sub tutela CJ Maramureş cu câştigătorul cunoscut înaintea desfăşurării„), acum vă anunţăm că managerul Şcolii Populare de Artă este cel pe care vi l-am comunicat în urmă cu 14 zile, la fel, înainte de desfăşurarea probelor (detalii aici CONCURS – Doi cunoscuţi interpreţi de muzică populară, pentru postul de manager al Şcolii Populare de Artă Baia Mare).

 

Marinel Petreuş a fost considerat de comisia de concurs numită prin dispoziţia preşedintelui CJ Maramureş, Gabriel Zetea, cel mai bun, în consecinţă a fost declarat câştigător şi va fi numit manager. Pentru statisticieni, Marinel Petreuş (fiul regretatului Ion Petreuş, interpret de muzică populară şi folk) a fost notat cu 9.08, iar contracandidatul său, Daniel Dan (fostul manager al Şcolii, cunoscut viorist), a fost notat cu 7.06.

 

Pentru economie de timp şi bani, sugerăm conducerii CJ Maramureş să nu mai desfăşoare concursuri de manageri. Sunaţi-ne şi vă spunem, gratuit (pentru bunăstarea bugetului judeţean), câştigătorul. Bine?

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here