PREVIZIBIL – Fotbal Feminin Baia Mare pierde la Odorheiu Secuiesc și rămâne cu 4 puncte (din care 3 au fost câștigate la “masa verde”)

0
94

FOTBAL FEMININ – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 29 octombrie 2022, pe Stadionul Municipal din Odorheiu Secuiesc, în meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de fotbal feminin, Vasas Femina a câștigat, cu 3-1 (2-0), partida cu Fotbal Feminin Baia Mare. Meciul, desfășurat între formațiile clasate pe locurile 7 (Odorheiu Secuiesc) și 9 (Baia Mare), a fost arbitrat la centru de Cristian Moldoveanu din Sfântu Gheorghe.

 

Dacă în privința câștigătoarei nu se punea problema, scorul (cu un număr redus de goluri față de cel cu care obișnuită să-l încaseze formația din Baia Mare) este explicabil prin faptul că adversarele aveau (și au și acum) unul dintre cele mai slabe atacuri din Liga Națională.

 

Meci foarte slab între două echipe modeste. Băimărencele nu au rezistat foarte mult, doar vreo 10 minute, Horváth Anita deschizând scorul pentru gazde, avantaj majorat în min. 16 prin extrema dreaptă Mitri Rita, care a înscris pentru 2-0, scor cu care s-a încheiat prima repriză.

 

În repriza a doua, băimărencele reușesc să reducă din handicapul de pe tabela de marcaj, dintr-un penalty transformat de Dariana Indrei (min. 68). Scorul final a fost stabilit la finalul meciului, după golul marcat de la distanță de Szász Bencze Brigitta, în min. 86. Este un plus pentru Baia Mare, care în sezonul trecut a pierdut pe acest stadion cu 3-0.

 

Vasas Femina – Fotbal Feminin Baia Mare: 3-1 (2-0), au marcat Horváth Anita (min. 11), Mitri Rita (min. 16), Szász Bencze Brigitta (min. 86) / Dariana Indrei (min. 68  – penalty).

 

În etapa următoare, băimărencele joacă pe teren propriu, în 6 noiembrie, ACS Piroş Security Protect, echipă care nu are nicio victorie până acum. Poate-poate…

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here