PREVIZIBIL – Finala Ligii a IV-a Maramureș, care desemnează echipa din județ ce va juca barajul de promovare în Liga a III-a, se va disputa între Academica Recea și Avântul Bârsana

0
875

FOTBAL – LIGA A IV-A MARAMUREȘ. În acest weekend s-a disputat manșa retur a semifinalelor Ligii a IV-a Maramureș la fotbal. În urma acestora, finala se va disputa, sâmbătă, 10 iunie 2023, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, între Academica Recea și Avântul Bârsana, câștigătoarele Seriilor Sud, respectiv Nord, care au câștigat la scor meciurile disputate pe teren propriu.

 

Academica Recea (echipa favorită pentru a reprezenta Maramureșul la barajul de promovare în Liga a III-a, câștigătoarea Seriei Sud) s-a impus pe teren propriu cu un scor fluviu, 11-0 (4-0), în returul semifinalei disputate cu CS Zorile Moisei (locul 2 în Seria Nord). Meciul a fost condus la centru de arbitrul Cristian Codrea. În tur, la Moisei, cele două echipe au încheiat la egalitate, 0-0, astfel că Academica s-a calificat în finala competiției județene.

 

În cealaltă semifinală, Avântul Bârsana (câștigătoarea Seriei Nord) a câștigat pe teren propriu (meciul s-a disputat însă la Remeți, terenul celor din Bârsana fiind în construcție) cu 6-1 (3-1) partida cu Gloria Tăuții Măgherăuș. Meciul a fost condus la centru de arbitrul Marius Tiniș. Tăuțenii au condus cu 1-0 (prin golul lui Sebastian Romario Hidigan, min. 6), fiind calificați chiar și la pauză, însă Avântul a avut un marcator neobișnuit: Cătălin Stasiuc (5 goluri consecutive! – în minutele 7, 11, 14, 58, 60) – celălalt gol al bârsănenilor a fost înscris de Nicolae Racz din penalty (min. 85). În meciul tur, Gloria Tăuții Măgherăuș a câștigat, surprinzător, cu 2-0 (2-0), însă în finală s-a calificat Avântul Bârsana cu scorul total de 6-3.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here