PREVIZIBIL – CSM Sighetu Marmației și Lăpușul Târgu Lăpuș își dispută dreptul de a reprezenta Maramureșul în barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana Sălajului

0
664
CSM Sighet, Lăpușul Tg. Lăpuș

LUPTA PENTRU PROMOVARE. CSM Sighetu Marmației și Lăpușul Târgu Lăpuș vor juca finala Ligii a IV-a, într-un singur meci, programat sțmbătă, 11 iunie 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, după ce în weekendul trecut au dispus în semifinale își dispută dreptul de a reprezenta Maramureșul în barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana Sălajului

 

Sighetenii (câștigătorii Seriei Nord) au dispus în dubla manșă semifinală de CS FC Suciu de Sus (locul 2 în Seria Sud), câștigând ambele meciuri, cu 2-0 (2-0) la Suciu de Sus și cu 8-0 (7-0) pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmației (marcatori Bococi – 3 goluri, Catrina –  2 goluri, Bușică, Perța și Măhălean – câte 1 gol).

 

FC Lăpușul Târgu Lăpuș (câștigătorii Seriei Sud) au trecut în semifinală de CS Bradul Vișeu de Sus, după 1-1 (0-0) la Vișeu de Sus și 7-1 (3-0), duminică, pe Stadionul din Târgu Lăpuș.

 

Conform tragerii la sorți din 24 februarie 2022, campioana Maramureșului va juca barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana județului Sălaj. Meciul tur se va disputa în 18 iunie 2022, de la ora 18.00, pe terenul formației sălăjene, iar returul este programat în 25 iunie, de la ora 17.30, pe terenul echipei maramureșene.

 

Regulamentul FRF în privința meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, menționează că nu se va aplica regula golului în deplasare. La aceeași diferență de goluri soarta echipei calificate în liga superioară va fi decisă de prelungiri.

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației, @FC Lăpușul Târgu Lăpuș

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here