PREVIZIBIL – CSM Sighetu Marmației, eliminată din Cupa României la baschet masculin

0
228

CUPA ROMÂNIEI. CSM Sighetu Marmaţiei a fost eliminată, net și previzibil, după meciul retur din faza a III-a a Cupei României la baschet masculin. Sighetenii au pierdut aseară la Timișoara, în dauna formației CS SCM Timişoara, cu o diferență de 26 de puncte. În Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timișoara, echipa bănățeană s-a impus cu 95-69 (29-18, 18-27, 24-11, 24-13), după 84-57 în primul joc.

 

Pentru echipa sigheteană au marcat Joshua Deon Turner (24 pct), Gregory Joseph Edwards Jr. (17 pct), Lucian Tibarna (9 pct), Allan Ralph Thomas (6 pct), Henrique Simionca (5 pct), Ciprian Albu (4 pct) și Alin Iuga (3 pct). principalii marcatori ai echipei timișorene au fost Brandon Randolph (26 pct), Sherwood Terrell Brown (15 pct) și Dragos Diculescu (12 pct).

 

În turul al IV-lea al Cupei României, pe lângă primele patru clasate în ediţia trecută a campionatului (CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi BC CSU Sibiu), calificate direct în această fază a competiției, s-au mai calificat Dinamo Ştiinţa Bucureşti, CS SCM Timişoara, BCMU FC Argeş Piteşti (toate învingătoare în faza a III-a a competiției) – ultima calificată în turul IV va fi, cel mai probabil, SCM U. Craiova învingătoarea în deplasarea de la Mediaș în meciul tur din faza a III-a, cu echipa locală CSM Mediaş, cu 88-86.

 

Meciurile din turul IV se joacă tur-retur, în 3 și 10 aprilie, iar turneul Final 4 al competiției se va disputa în perioada 17-18 aprilie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here