PREVIZIBIL – Aşa cum 2mnews a anunţat în urmă cu 11 zile, Monica Mare a fost declarată câştigătoare a concursului pentru funcţia de manager la Muzeul de Etnografie

1
1015
Lucian Morar, Doru Dăncuș (vicepreședinți CJ Maramureș), Monica Mare și Gabriel Zetea

LOGIC. Nicio surpriză, nicio lacrimă, rezultatul psudoconcursului pentru numirea managerului Muzeului Judeţean de Etnografie şi Artă populară Baia Mare, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, este cel pe care vi l-am anunţat în urmă cu 11 zile (sub titlul „Alt concurs sub tutela CJ Maramureş cu câştigătorul cunoscut înaintea desfăşurării„).

 

Aşadar, noul manager al Muzeului Judeţean de Etnografie este Monica Mare, cea care a fost numită manager interimar de Gabriel Zetea, preşedintele CJ Maramureş, după destituirea pentru crâncenă beţie în propriul birou a fostului interimar (numit în funcţie de acelaşi Zetea), deja celebrul Ilie Gherheş „100%”.

 

Trei concurenţi au fost admişi şi după prima probă, a analizei proiectului de management, Marcel Lazăr Cozmuţa a obţinut nota 8.17, Monica Mare 7.89, iar Mihai Adrian Tirică 7.02. Astăzi, la proba de interviu, lucrurile au intrat pe un făgaş „normal”, iar Monica Mare a obţinut nota 9.00, Mihai Adrian Tirică 7.66, iar Marcel Lazăr Cozmuţa 7.00. În consecinţă,  comisia de concurs a CJ Maramureş a declarat-o câştigătoare a funcţiei pe Monica Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here