PREŢUL PETICULUI – În 2017, „cârpelile” străzilor din Baia Mare ne vor costa peste 2,2 milioane de euro

1
295
Marinel Rob, primar interimar al municipiului Baia Mare

INFRASTRUCTURĂ. După ce au încasat peste 220.000 de euro (echivalentul a 1 milion de lei) de la Primăria Baia Mare, în ziua în care a expirat contractul (31 martie 2017), subsidiara Strabag AG, firma clujeană ARL a semnat un nou contract subsecvent de întreţinere şi de reparaţie a străzilor cu municipalitatea.

 

Acesta este valabil până la sfârşitul anului (15 decembrie 2017) şi este în valoare de aproximativ 2 milioane de euro (mai exact, 8,82 milioane de lei). Aşadar, pentru „cârpeli”, plătim în 9 luni şi jumătate 2,22 milioane de euro. Ce oraş frumos!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here