POST-SELFIE – Sorin Bota (ex-PSD), din interior: Comitetul Executiv Național al PSD (implicit și Gabriel Zetea), un clan de dictatori trădători și toxici

0
1054
Gabriel Zetea și Sorin Bota

INSIDER. Fostul deputat PSD Sorin Marius Bota, autoproclamat independent în urma excluderii sale din partid (pentru votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă), convins că după votul Guvernului Orban “întreaga mass-media” l-a clasificat ca fiind “unul dintre pesediștii care au votat Guvernul PNL”, a reamintit că, după excluderea sa din PSD, nu s-a afiliat vreunui grup politic parlamentar, deci nu poate fi considerat trădător.

 

Bine, asta e partea ante-electorală și de imagine a declarației lui Bota, însă scrierea aceasta a fost generată nu din necesitatea deputatului de a avea un vehicul de distribuție al comunicării sale, ci din considerentele că, venind din interiorul PSD, deputatul maramureșean descrie situația interlopă de la vârful conducerii celui mai mare partid politic din România, din care face parte și Gabriel Valer Zetea, președintele filialei care l-a delegat pe Bota în Parlament și vicepreședinte la nivel nivel național, postură din care face prin Comitetul Executiv Național (CEx), structura de conducere a PSD.

 

Ce zice insider-ul Bota

 

Să vedem ce zice Bota (cu corecturile de rigoare, pentru că, din fericire, nu suntem parlamentari să scriem greșit în limba națională), care-i numește pe oamenii din camarila roșie în care e înrolat și oșteanul pesedist Zetea: dictatori, toxici, uzurpatori ai puterii, trădători, care au promovat impostori și incompetenți în Guvern și în instituțiile și companiilor statului român.

 

Sorin Marius Bota: “PSD-iștii trădători sunt cei din CEx-ul mic și toxic, precum și cei din CEx-ul unanim, care au permis instaurarea unei dictaturi de tip clan în conducerea partidului (…). Aceștia sunt tradatori față de românii care au votat un program îndrazneț, ambițios și pe care ei i-au batjocorit, în primul rând cu impostorii și incompetenții cu care au populat Guvernul, instituțiile și companiile statului. Un program ambițios nu se face cu mediocrii și impostori, cu atât mai puțin cu grupări care acționează precum clanurile, uzurpând puterea și impunând tuturor puncte de vedere contrare convingerilor proprii, programelor politice și chiar ideologiei”.

 

Cum l-a prostit pe Zetea

 

Înainte ca deputatul Bota să fie dat afară din partid pentru susținerea moțiunii de cenzură, anticipându-i votul (în urma semnării respectivei moțiuni), Dăncilă i-a ordonat lui Zetea să-l convingă pe subalternul său politic să nu voteze. Zetea s-a întâlnit cu Bota în București, presa centrală acreditând ideea că i-a promis acestuia, în numele lui Dăncilă, postul de șef al ASF, iar Bota a acceptat.

 

Implicit, Zetea și-a executat maiestuos un selfie (el fiind bolnav de selfită în stadiu acut, după cum 2mnews a demonstrat AICI) în fața fostei Case a Poporului (acum Palatul Parlamentului), sugerând că l-a rezolvat pe Bota (ceea ce, din nou, neinspirații din presa centrală au consemnat ca atare). Numai că Bota a votat și moțiunea, Guvernul pesedist a căzut, și, mai mult, a votat și Guvernul liberal, care (și cu votul său) a fost învestit.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here