POSIBIL SALT SPRE LIGA 1 – Sigheteanul Leonardo Mitruscsák (20 de ani), testat de Dinamo București

0
986

FOTBAL. Sigheteanul Leonardo Norbert Mitruscsák (20 de ani) a fost testat de Dinamo București, într-un meci amical cu Sporting Pitești (Liga a 4-a), pentru un potențial transfer. În meciul disputat la baza sportivă de la Săftica, antrenorul Flavius Stoican a decis să îl urmărească pe atacantul sighetean din postură de… adversar al echipei sale.

 

Respectiv, Mitruscsák – jucător format la CS Plimob Sighetu Marmației și apoi transferat la echipa maghiară de Liga a 2-a Kolorcity Kazincbarcika SC, care la finalul sezonului 2020-2021 a retrogradat în Liga a 3-a și l-a împrumutat pe sighetean, pentru 5 luni, la Gloria Bistrița, până la finalul anului trecut -, a jucat în atacul echipei piteștene, înscriind în poarta lui Dinamo două goluri (unul din 11 metri).

 

Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19, și este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt la suma de 25.000 euro și a jucat 10 meciuri pentru Kolorcity Kazincbarcika în al doilea eșalon fotbalistic din Ungaria (în 2020-2021, după care echipa a retrogradat în Liga a 3-a) și a înscris 2 goluri.

 

* Foto: @ FB Leonardo Mitruscsák

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here