POLUAREA DE LÂNGĂ NOI – Deputatul Brian Cristian, la iazurile de decantare din zona Baia Mare – Baia Sprie: Bombele ecologice din mijlocul comunității

0
174

MEDIU. La finalul acestei săptămâni am fost la iazurile de decantare din zona Baia Mare și Baia Sprie alături de europarlamentarul Nicu Ștefănuță, membru în Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară a Parlamentului European, consilierii județeni Bogdan Zaharia și Sorin Ilieș, dar și alți colegi din USR PLUS Maramureș.

 

Pentru că nu sunt bine construite, aceste iazuri de decantare reprezinta zone de poluare a aerului, solului, sau a apei potabile. Din această cauză, praful cu metale grele din fostele iazuri este împrăștiat în Baia Mare și localitățile din jur la intervale regulate.

 

Este necesară ecologizarea corespunzătoare a acestor zone care ne afectează sănătatea. Pe această cale vă anunț că începând cu luna martie sunt membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic a Camerei Deputaților.

 

Brian Cristian, deputat USR PLUS Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here