POD NOU ÎN CAVNIC – Primăria Cavnic a introdus în licitație contractul de 1,7 milioane de lei pentru construirea podului din zona magazinului Profi

0
419

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Primăria Cavnic a introdus în licitație contractul de 1,7 milioane de lei (exact:1.709.216,30 lei, sumă care include TVA și care este estimarea maximă a beneficiarului) pentru construirea podului peste râul Cavnic între strada 22 Decembrie (zona magazinului Profi Loco) și strada Flotației-DJ 184.

 

Contractul, pentru care sunt așteptate ofertele constructorilor până la 15 martie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere de 90% în decizia finală, iar termenul de execuție a lucrărilor de 10%). Lucrarea trebuie finalizată în 20 de luni și garantată timp de 3 ani.

 

Investiția va fi finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, proiectul fiind selectat prin Ordin de Ministru spre a fi finanțat (semnarea contractului de finanțare se va realiza până la sfârșitul anului 2023).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here