PLENARĂ PE STIL NOU – Pesediștii maramureșeni merg la Congresul partidului pentru a-l revota pe „remarcabilul” Liviu Dragnea în funcția de președinte

0
479
PSD Maramureș - „Uniți în cuget și-n simțiri”

UNANIMITATE. Un comunicat de presă aproape amuzant, editat cu numeroase expresii patentate de ideologii roșii ai Partidului Comunist Român, anunță rezultatele decise la Conferinţa Judeţeană a filialei maramureșene. Astfel, cei 78 de delegați care vor participa la Congresul PSD din 10 martie 2018, din Bucureşti, își vor exprima “totala susţinere pentru Liviu Dragnea, cel care a obţinut la cârma acestei formaţiuni politice rezultate remarcabile, care a reuşit să menţină unitatea în partid şi, mai ales, să lupte alături şi în fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernări performante”. Trăiască și-nflorească!

 

Omul e tare, deși unii răi zic că-i ca fularul vara, pentru că, sunt convinși noii ideologi ai pesediștilor maramureșeni „a fost ales prin votul direct al tuturor membrilor de partid şi se bucură de încrederea şi susţinerea social-democraţilor şi a românilor”, iar “PSD a câştigat detaşat alegerile locale din 2016, iar la alegerile parlamentare din decembrie 2016 a obţinut cel mai bun scor din istoria sa, victorii izbândite sub conducerea lui Liviu Dragnea”.

 

Pe același șablon comunistoid, trimișii PSD Maramureș își vor „reafirma sprijinul pentru Guvernul Viorica Dăncilă şi pentru miniştrii Guvernului Dăncilă (…) un Executiv legitim, care trebuie să continue programul de implementare a măsurilor socio-economice atât de aşteptate de români”… În fine, ca la decernarea Premiilor Oscar, PSD Maramureș “va susține total majoritatea parlamentară PSD-ALDE, pentru ca toate măsurile sociale care duc la creşterea veniturilor românilor să continue”, precum și „implementarea Legilor Justiţiei, (…) care să asigure reformarea sistemului de Justiţie, conform deciziilor CCR şi Directivelor Europene”.

 

Precizare inutilă, dar… cele patru rezoluții de susținere au fost adoptate cu unanimitate de voturi, ca la Plenară. Bonus: Rezoluția a fost citită (că tot a fost Ziua Scriitorului) de președintele social-democraților județeni (și al administrației maramureșene), Gabriel Valer Zetea, un băiat tânăr, din satul Viile Apei, care poate fi bănuit de orice numai de faptul că a fost comunist înregistrat nu (datorită vârstei), ceea ce este realmente îngrijorător. De aici poți să deduci că, în timpurile noastre, comunismul s-a metamorfozat dintr-o forțată stare politică într-o benevolă stare de fapt. Trăiască și-nflorească! – am mai zis?

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here