PLEACĂ TOATE – Și internaționala japoneză Asuka Fujita va părăsi Minaur la finalul campionatului: a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea

0
739

ALT TRANSFER. După plecările de la Minaur Baia Mare deja oficializate prin contracte ale unor jucătoare titulare (centrul Cristina Laslo la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud și interul dreapta Jelena Lavko la HC Dunărea Brăila), a fost oficializată și plecarea extremei dreapta Asuka Fujita, japoneza semnând deja cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă la care va evolua după finalizarea acestei ediții de campionat. Fujita a evoluat la Minaur Baia Mare în ultimele două sezoane (2020-2021 și 2021-2022) și în acest sezon este pe locul 2 în topul marcatoarelor de la echipa băimăreană, cu 77 de goluri în 18 partide (după Laslo, 95 de goluri)

 

Internaționala japoneză Asuka Fujita (25 de ani), născută la Osaka, joacă în naționala țării sale din anul 2017, câștigând cu Japonia medalia de argint la Campionatul Asiatic (în 2017 și 2018) și medalia de bronz la Jocurile Asiatice (în 2018). La echipele de club la care a evoluat, Fujita a fost campioană a Germaniei cu Borussia Dortmund (2020) și vicecampioană a României cu Minaur Baia Mare (2021).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here