PLEACĂ ȘI LAVKO – Internaționala Jelena Lavko, vicecampioană mondială, pleacă de la Minaur Baia Mare la Dunărea Brăila

0
2011
Jelena Lavko

LOT DESTRĂMAT. Interul dreapta al echipei Minaur Baia Mare, sârboaica Jelena Lavko (30 de ani), vicecampioană mondială în 2013, va părăsi echipa băimăreană urmând să evolueze în următorul sezon la HC Dunărea Brăila. Clubul brăilean a anunțat deja oficial transferul internaționalei, iar Lavko a declarat că abia aşteaptă să înceapă să joc pentru Brăila”.

 

Lavko (30 de ani) a fost tranferată la Minaur în 2020 (anterior a evoluat la Ferencvarosi TC, Buducnost Podgorica şi Podravka Koprivnica, SCM Craiova, Alba Fehervar KC şi Erd NK), echipă cu care a câștigat în sezonul trecut titlul de vicecampioană a României şi medalia de bronz în EHF European League.

 

Și în sezonul precedent Minaur Baia Mare, clubul Primăriei – cum se auto-denumește pe site-ul oficial -, a pierdut-o din aceleași cauze (financiare, clubul fiind defectuos administrat din acest punct de vedere) pe cea mai bună sportivă, golghetera campionatului național, sârboaica Jovana Kovacevic, precum și pe internaționala română Sonia Seraficeanu (extremă dreapta) – ambele transferate tot la Bistrița. La finalul acestui sezon, de la echipă va pleca (la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud) și Cristian Laslo, cea mai bună jucătoare a clubului în anul 2021.

 

2mnews a scris despre problemele financiare cu care se confruntă clubul Minaur și despre faptul că sportivii nu sunt plătiți de mai multe luni AICI.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here